APK in Vlaardingen 

Bij  Vakgarage Eigenraam is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Eigenraam uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Eigenraam geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Vlaardingen die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Vlaardingen en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Vlaardingen? Kom dan langs Van Beethovensingel 124 in Vlaardingen (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgarageeigenraam.nl of bel naar 010-4357900.

Contactgegevens

Vakgarage Eigenraam
Van Beethovensingel 124
3133 EA Vlaardingen

tel.: 010-4357900
mail: info@vakgarageeigenraam.nl