Kleine beurt bij Vakgarage Eigenraam in Vlaardingen

Bij Vakgarage Eigenraam wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Eigenraam niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Eigenraam voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Vlaardingen altijd langs Vakgarage Eigenraam om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Vlaardingen? Kom dan langs Van Beethovensingel 124 in Vlaardingen (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgarageeigenraam.nl of bel naar 010-4357900.

Contactgegevens

Vakgarage Eigenraam
Van Beethovensingel 124
3133 EA Vlaardingen

tel.: 010-4357900
mail: info@vakgarageeigenraam.nl