VG Eigenraam_Kom werken banner_1320x743

Vacature Vakgarage Eigenraam

Vakgarage Eigenraam Vlaardingen (voorheen Peugeot Eigenraam) is het onafhankelijke BOVAG autobedrijf op het industrieterrein in Vlaardingen. Het team van Vakgarage Eigenraam bestaat uit 5 medewerkers

In de werkplaats kunnen klanten terecht met ieder merk personenauto en bedrijfswagen voor onderhoud, reparatie en diagnose, APK-keuring en schadeherstel. Ook elektrische en/of hybride auto’s zijn hier op hun plaats.

De monteurs bij Vakgarage Eigenraam zijn gewend om aan alle merken moderne auto’s te werken en scholing en cursussen hebben ze bij Vakgarage Eigenraam hoog in het vaandel staan. Vanzelfsprekend is de werkplaats uitgerust met de nieuwste testapparatuur om de auto’s “uit te lezen” en af te stellen.

 

Automonteur met benzine in het bloed gezocht! 

Bij Vakgarage Eigenraam ben jij, als Autotechnicus/ Automonteur, verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan alle typen en modellen personenwagens en lichte bedrijfswagens; een hele diverse baan dus!

Zo kan het zo maar zijn, dat je eerst een kleine beurt aan een Fiat uitvoert, waarna je een storing in een raammechanisme van een Volkswagen onderzoekt en de dag eindigt met het vervangen van een multiriem bij een Opel.

Indien je APK-keuringsbevoegd bent, zal je ook APK-keuringen uitvoeren. Heb je dit nog niet, dan bieden wij je de kans om dit via Vakgarage Eigenraam te behalen!

Nu wel naar je zin?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je het nu wel naar je zin hebt met je collega maar niet met de werkgever of je moet te ver rijden. Dan neem je je collega toch mee op gesprek. Wij groeien hard misschien hebben we wel plaats voor jullie beide!
 

Wat verwachten we van jou?

Wij verwachten dat je in ieder geval een afgeronde opleiding tot Autotechnicus/ Automonteur hebt. Daarnaast heb je recente sleutel ervaring en heb je eventueel ook trainingen of cursussen gevolgd om je kennis uit te breiden.

Wat mag je van Vakgarage Eigenraam verwachten?

Werken bij Vakgarage Eigenraam betekent dat je aan de slag gaat binnen een klein, leuk en gezellig team van specialisten. Naast goed gereedschap en een ruime werkplaats/ werkplek ontvang je een goed salaris. Daarbij krijg je alle gelegenheid om jouw kennis en kunde uit te breiden dmv het volgen van diverse trainingen en cursussen.

Solliciteren is spannend

Wil je eerst ongedwongen meer informatie zonder een persoonlijk gesprek of wil je meer informatie? Bel ons gerust, appen mag natuurlijk ook altijd! Dit mag ook na werktijden.